ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Στόχοι της επιχείρησης είναι:

  • η συνεχής βελτίωση της ικανοποίησης των πελατών,
  • η μείωση των προβλημάτων στις παρεχόμενες υπηρεσίες
  • η αποδοτικότητα και η αποτελεσματικότητα των διεργασιών.

Στα πλαίσια της Περιβαλλοντικής Πολιτικής φροντίζουμε να μειώσουμε την κατανάλωση των φυσικών πόρων, να προστατεύουμε το περιβάλλον από την ρύπανση και να συμβάλλουμε στην εξοικονόμηση ενέργειας. Επιτυγχάνοντας τους παραπάνω στόχους, οι πελάτες της παραλαμβάνουν υπηρεσίες με υψηλά στάνταρτς ποιότητας και με εμπιστοσύνη.

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

H εταιρία ΚΟΥΚΙΑΣ Α.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο του φορτηγού αυτοκινήτου και λεωφορείου εδώ και 40 χρόνια.
Η φήμη της βασίζεται στην ικανότητά της να προμηθεύει στους πελάτες της ποιοτικά προϊόντα καθώς και να παρέχει υψηλού επιπέδου after sales services σε ανταγωνιστικές τιμές.
Η Πολιτική της εταιρίας είναι να επιτύχει την εφαρμογή και διατήρηση μεθόδων πρόληψης που να ικανοποιούν τις αναμενόμενες και δεδηλωμένες απατήσεις των πελατών της καθώς επίσης την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία.

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η Διοίκηση της ΚΟΥΚΙΑΣ Α.Ε. για να υποστηρίξει την επιτυχία των παραπάνω στόχων και να αποδείξει έμπρακτα τη δέσμευση της για την ποιότητα , εφαρμόζει από το 2005 ένα σύστημα ποιότητας σύμφωνο με το παγκοσμίως αποδεκτά πρότυπα ISO 9001:2015, ISO 14001:2004. Η ΚΟΥΚΙΑΣ Α.Ε διατηρεί τον έλεγχο και τη σταθερή ποιότητα των υπηρεσιών της με την οργανωτική δομή της, την προσεκτική επιλογή των προϊόντων, τους σχολαστικά επιλεγμένους προμηθευτές και συνεργάτες, τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού της και πάνω από όλα με την προσωπική εργασία και τον έλεγχο των ιδίων των επιχειρηματιών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

7ο Χιλιόμετρο Καβάλας – Ξάνθης

ΤΗΛΕΦΩΝΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΤΗΛ:2510 317.230-1

ΦΑΧ:2510 317232

ΚΟΥΚΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: 6932753861

ΚΟΥΚΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ:6944245318